Aansluiten

Hoe sluit ik aan op SISA-SluiS?

Wilt u met uw organisatie aansluiten op SISA of op SluiS? Of wilt u weten of het noodzakelijk is dat uw organisatie aansluit op SISA-SluiS?

Neem dan in eerste instantie altijd contact op met SISA door het sturen van een
e-mail naar infosisa@rotterdam.nl.
Of via infosluis@rotterdam.nl wanneer u aan wilt sluiten op SluiS. (SluiS is op dit moment alleen beschikbaar voor organisaties binnen Rotterdam)

U wordt gemaild of teruggebeld door een relatiemanager. Zij maken met u een afspraak om te bekijken hoe een eventuele implementatie in gang kan worden gezet en hoe zij uw organisatie hierin kunnen ondersteunen.

Voor het aansluiten op SISA-SluiS, de implementatie, het ondersteunen van uw organisatie en de technische training worden geen kosten berekend. Deelname is altijd gratis! De enige investering die u doet is SISA of SluiS onderdeel te laten worden van uw werkproces. Daarnaast is SISA onderdeel van contractafspraken binnen Rotterdam en de regio en weegt aansluiting op SISA mee in de aanbestedingen. Aansluiten op SISA betekent daadwerkelijk signaleren!

Voordat uw organisatie aan kan sluiten op SISA-SluiS hebben wij de juiste gegevens van u nodig.

In eerste instantie vragen wij u om het aansluitprotocol in te vullen inclusief aanmeldgegevens.  
U kunt het protocol SISA-SluiS vinden onderaan deze pagina. Vult u de gegevens in en stuur ze door naar infosisa@rotterdam.nl of infosluis@rotterdam.nl

 

Hebt u vragen of moeite met invullen? Laat het ons weten.

Klik hier voor alle documenten.